دانفوس آینده ای پایدار برای پرورش ماهی می سازد..

 

دانفوس از روز اول شریک نزدیکی برای کسب و کارهای مبتنی بر صنعت آبزی پروری بوده و از فناوری های  حمایتی بابت ایجاد آینده ای پایدار برای پرورش ماهی برخوردار است.
اشتهای جهان برای مصرف ماهی در حال افزایش است و پیش‌بینی می‌شود مصرف جهانی در سال 2030 حداقل 18 درصد بیشتر از امروز باشد.

مزارع پرورش ماهی ، عناصری کلیدی برای تامین این تقاضا برای منبع پایدار پروتئین هستند، زیرا به جهان اجازه می‌دهند تا مواد غذایی مغذی بیشتری تولید کند در حالی که  با ردپای کمتری از  CO2 در دنیا باقی گذارند .

در 30 سال گذشته آبزی پروری 527 درصد افزایش یافته است و با نگاهی به آینده  ، تعداد مزارع پرورش ماهی چه در خشکی و چه در دریا افزایش خواهد یافت. فائو، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، انتظار دارد تا سال 2030 آبزی پروری بیش از 30 درصد افزایش یابد.

 

وقتی صحبت از پرورش ماهی به میان می‌آید، نروژی‌ها در رتبه اول تولید قرار دارند. این کشور از زمان وایکینگ ها در تجارت ماهی بوده است و در سال 1970 پرورش ماهی موفقی که می دانیم در نروژ اختراع شد.ارزش صنعت ماهی تقریباً 15 میلیارد یورو در سال است و دولت نروژ انتظار دارد تا سال 2050 به 55 میلیارد یورو برسد.

پرورش ماهی راهی برای اطمینان از غذای سالم کافی برای جمعیتی است که به سرعت در حال رشد هستند و اشتهای روزافزونی برای ماهی دارند. امروزه صنعت ماهی نروژ با 5.4 میلیون نفر جمعیت 14 میلیون وعده غذایی در روز تولید می کند.

درخواست راه‌حل‌هایی برای محافظت از این حجم عظیم غذای تازه  و تضمین پایداری و به حداقل رساندن اثرات زیست‌محیطی تعداد فزاینده مزارع پرورش ماهی وجود دارد. راه حل های Danfoss برای این منظور طراحی شده اند.

کیل هاکون استروم، رئیس دانفوس در اروپای شمالی و خود نوه بزرگ یک پیشگام ماهی قزل آلا نروژی می‌گوید: «پرورش ماهی در حال افزایش است و ما مزرعه‌ای داریم که نمی‌توان بدون آن کار کرد».
 

نروژ با بیش از یک میلیون تن در سال، نیمی از کل ماهی آزاد جهان را تولید می کند. و جزیره هیترا به عنوان مهد پرورش ماهی شناخته می شود. در اینجا، اولین پرورش ماهی مدرن و موفق توسط پیشگامان ماهی قزل آلا در سال 1970 انجام شد. امروزه هیترا و جزیره کوچک همسایه اش فرویا ،  260000 تن ماهی آزاد اقیانوس اطلس تولید می کنند. این تقریباً 50 تن ماهی در سال  به ازای هر ساکن است.

اوله لوریتس هاوگن، شهردار هیترا، می‌گوید: "مردم 50 سال کار کرده‌اند تا پرورش ماهی را به جایگاه امروزی برسانند. بدون ماهی قزل آلا، چشم‌انداز تاریکی برای ما بود."

هر روز 150 کامیون خنک کننده ماهی را از Hitra و Frøya به سرزمین اصلی نروژ و سایر نقاط جهان از طریق تونل Hitra، یک گذرگاه جهانی ماهی قزل آلا از سنگ جامد، حمل می کنند.میلیون ها نفر از این ماهی قزل آلا از Vikan Settefisk که توسط Britt Åse Skarsvåg و شریک زندگی او Frode Reppe اداره می شود، سرچشمه می گیرند. آنها به تازگی یک مرکز جدید 14.2 میلیون یورویی برای مرحله رشد ماهی قزل آلا اقیانوس اطلس ساخته اند.

آنها امتیاز تولید 5 میلیون ماهی را دارند، اما بریت اسه و فرود به دلیل اشتهای جهانی برای ماهی، در حال برنامه ریزی یک تاسیسات جدید و حتی بزرگتر هستند.

 

Britt Åse Skarsvåg از 14سالگی با ماهی قزل آلا کار کرده است و شاهد یک پیشرفت تکنولوژیکی شگفت انگیز در این تجارت ضروری بوده است:

ما در جزیره‌ای کوچک در حال ایجاد مکان‌های کاری هستیم که اگر صنعت ماهی نبود، چیزی وجود نداشت. ما مواد غذایی را ایجاد می‌کنیم که دنیا به آن نیاز دارد. و این زیست‌شناسی است، شما باید 24ساعته از آن مراقبت کنید. مثل این است که همیشه بچه‌های کوچک داشته باشید. این شغلی است که چیزهای زیادی می‌دهد و شغلی است که در آن سرمایه‌گذاری زیادی می‌کنید. این یک سبک زندگی است.

این تاسیسات یک سیستم آبزی پروری چرخشی است که در واقع  یک سیستم پرورش ماهی در خشکی است. این سیستم نظارت زیادی می‌طلبد. تأسیسات ما همیشه نظارت می‌شود. همه چیز به‌طور خودکار کنترل می‌شود؛ پارامترهای آب مانند مقدار PH، دما و اکسیژن. و ما در همه حوض ها سنسور داریم و حتی دو برابر برای امنیت بیشتر . پمپ‌ها و مبدل‌های فرکانسی و اینورترهای  بسیار زیادی نیز  وجود دارد چون همه چیز باید همیشه مراقبت و کنترل شود.»

 

مردم 40000 سال است که ماهیگیری می کنند، اما در آینده آبزی پروری برای تامین تقاضای جهانی ماهی ضروری است، در حالی که اثرات زیست محیطی این صنعت را به حداقل برسانند. راه حل های Danfoss برای پشتیبانی از این هدف ساخته شده است.

Kjell Haakon Strøm می‌گوید: "ماهی‌ها همیشه بخشی از ما بوده‌اند که در این جزیره بزرگ شده‌ایم. ما خون ماهی در رگ‌هایمان داریم، زیرا بخشی جدایی‌ناپذیر از طبیعت و ما به عنوان یک مردم بوده است."

"Danfoss همیشه در زنجیره  ایجاد سرمایش حضور داشته است. اگر می خواهید مردم غذای تازه داشته باشند، باید بتوانید آن را خنک کنید. ما از روز اول با صنعت ماهی همکاری نزدیک داشته ایم و آنچه لازم است برای کمک به صنعت ماهی برای موفقیت بیشتر وجود دارد."

صنعت ماهی برای ما به عنوان یک جمعیت مهم است. ما به پروتئین بیشتری نیاز داریم و ماهی منبع فوق العاده ای برای آن است. به همین دلیل است که ما سال ها با صنعت، دانفوس و خانواده خودم کار می کنیم. دانفوس موقعیت منحصر به فردی برای حمایت از صنعت ماهی دارد، ما راه حل هایی برای تولید یخ، برای کنترل مزارع پرورش ماهی ، برای کامیون های خنک کننده، برای سوپرمارکت ها و به طور کل برای زنجیره تامین ماهی داریم و می توانیم ماهی قزل آلا را از آبهای نروژ تا ظروف سرو سوشی در ژاپن مورد حمایت قرار داهیم .

در واقع این نروژی ها بودند که در دهه 80 ماهی قزل آلا را به سنت 500 ساله سوشی ژاپن معرفی کردند. و Britt Åse Skarsvåg بیش از حد آماده است تا با میلیون‌ها ماهی سالمون از ژاپن و سایر نقاط جهان پذیرایی کند.

"این شعار نقطه کلیدی ماجراست که  اگر ما غذای کافی برای جهان می خواهیم، ​​باید بیشتر تولید کنیم. و ماهی قزل آلا گونه ای است که تولید آن از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر است. خوراکی که به ماهی قزل آلا می دهید، به عنوان غذای تمیز پس می گیرید."

مشهد دانفوس به عنوان نماینده فروش محصولات دانفوس آمادگی دارد برای توسعه کسب و کارهای مرتبط ، راه حل های نوین و به صرفه را پیشنهاد نماید . مشهد دانفوس با استفاده از بیش از 20 سال تجربه فعالیت با سیستم های کنترل و درایو دانفوس به همه نیازهای شما پاسخی مبتنی بر کیفیت و دقت را ارائه نماید .

آخرین مطالب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش